Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Hollabar Merlin

Luojan kiitos poni on perinyt ominaisuuksia sekä isältään että emältään. Vilkas hyvätahtoinen poni ei ole ehkä mikään maailman paras vaihtoehto, mutta tässä tapauksessa Merlin on vain utelias hyväntahtoinen poni. Kotiin jäänyt pojankoltiainen tutkii aina isänsä tavoin joka paikan, mutta ei ole lähellekkään yhtä vilkas. Upet ja elastiset liikkeet, sekä ketteryyden se on perinyt onneksi molemmilta vanhemmiltaan, joten tuloksena on vaativia liikkeitä taitava, nopeat käännökset omaava kilpaponi.

Merlin ei missään nimessä halua tahallisesti satuttaa ihmistä tai ketään muutakaan, mutta sen uteliaisuuden takia joskus jonkun varpaat saattaa jäädä alle. Se on hyvin miellyttämisenhaluinen poni ja ihmisen huomio on sille kuin hunaja mehiläiselle. Harjasitpa oria kymmenen minuuttia tai puoli tuntia, se kyllä aina jonkun tovin malttaa paikoillaan ennenkuin uteliaisuus taas kerran vie voiton. Kavioiden puhdistus on ainut hankala asia ponin kanssa, koska se ei malttaisi pitää jalkoja ylhäällä tarpeeksi kauan. Kannattaa olla reipas, sillä muuten voi alkaa jalkojen nykiminen. Varustaessa ori ottaa skarpin vaihteen käyttöön, mutta se kyllä malttaa pysyä karvoissaan sen ajan, kun saadaan varusteet puettua. Merlin seuraa innokkaana ratsastajaansa perässä, kun se tietää pääsevänsä töihin.

Vaativia liikkeitä taitava, nopeat käännökset omaava kilpaponi - ei paha. Merlin on aina reippaana menossa, mikä tahansa olikin sen päivän työnkuva. Kouluratsastuksen parissa se onneksi malttaa monipuolisten tehtävien avulla mainiosti, eikä sillä ole tapana luistaa esimerkiksi kulmia oikomalla tai lapa edellä puskemalla. Nopeaoppinen ori ei hämmenny, jos se ei ensimmäisillä kerroilla aivan ymmärrä saamiaan apuja, vaan skarppaa ja yrittää parhaansa. Sille onneksi toimii todella hyvin pienet avut ja parhaiten se kuuntelee painoapuja. Sitten päästäänkin esteiden pariin. Merlinistä löytyy vielä yksi reippaampi vaihde, mutta jarrut ei katoa missään vaiheessa. Tohkeissaan työskentelevä poni toisinaan saattaa hieman sählätä innostuessaan ja sen takia ratsastajan on oltava silloin skarppina ja herätellä ponia todellisuuteen. Ketteryyden ansiosta se taitaa vauhdikkaat ja tiukatkin käännökset - poni hyppää myös esteen kuin esteen ollen hyvin varovainen jaloistaan.
Luonne © Riella

Perustiedot

Rodultaan brittiläinen ratsuponi, sukupuoli ori

Säkäkorkeus 142cm, väriltään kimo

Syntynyt 05.06.2015 Isossa-Britanniassa, ikää 15 vuotta

Taso HelA 120cm CIC2, painotus kenttäratsastus

Rekisteritunnus VH15-029-0485

Omistaja Mercy VRL-1426 Kasvattaja Hollabar PoniesVälittäjä Alegre

Suku ja jälkeläiset

 

i. Hollabar Marlon

rp rnvkk 140cm

ii. Lakehead Marabou

ie. Cornfield's Hyacinth

e. Lowlands Chupa-Chupa

rp km 144cm

ei. Alphons Nero

ee.  Fernrock Chianina

Poniprosentti 62,5%

Tulokset ja kilpailukalenteri

Ei vielä tuloksia.

​Kuvagalleria

   

Virtuaalihevonen - a sim-game horse

Virtuaalitalli - a sim-game stable

Ulkoasu ja CSS Mercy VRL-14264

Tausta Vintage Backgrounds

Fontit Google Fonts

Ylägrafikan kuva Pixabay CC0
 

 

☮ Sim Elite Cup

Everfair Acres

☮ Ardeal 

☮ Vindhani 

Auralammen Hevosklinikka

©2019 De Facto Eventing - suntuubi.com