Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Contact

Sähköposti: defactostables@gmail.com

Mainoskirja - Kisakutsut ilman tarinaluokkia

Lyhyet mainokset ja tervehdykset saa laittaa tähän, samoin tapahtuma/leiri/valmennuskutsut!

 [ Kirjoita ]

Nimi: Cherry
Kotisivut: http://cherlia.suntuubi.com/

09.03.2017 08:20
Eläinlääkärikäynti 9.3.2017

Hei! Nyt ovat verikokeen tulokset tulleet, ja ne olivat jokseenkin yllättävät. ASAT-arvo oli täysin viitearvoissa eivätkä leukkaritkaan olleet koholla. Melko varmasti pystyttiin siis rajaamaan kehon tulehdustila pois laskuista, ja hetken aikaa olimme vielä enemmän ymmällämme. Tarkemmin katsottuna hemoglobiini arvo oli hyvin korkea, joka luonnollisesti voisi selittää anemian. Anemia tekee hevosesta juurikin nuutuneen. Tilannetta tämän osalta lähdettiin korjaamaan vähentämällä rautaa ruokinnasta reippaasti, sillä tällä hetkellä hevosella on kehossaan niin sanottu rautamyrkytys.

Sekään ei vielä itsessään selitä laihtumista, mutta suljettuamme pois monia mahdollisia syitä, jäi jäljelle mahdollinen hiekan syöminen ja sen mahdollisesti aiheuttamat ongelmat ruuansulatuksessa. Hevosesta otettiin hiekkakuvat, ja jo pelkästään mahalaukusta löytyi melko suuri hiekkakertymä. Sitä lähdetään hoitamaan varovasti psylliumilla liuottamalla, sekä tarhatessa ehdottomasti hiekkakoppa aina päähän!

Cherry
Klinikka Cherlia

Nimi: Cherry
Kotisivut: http://cherlia.suntuubi.com/

08.03.2017 15:28
Eläinlääkärikäynti 8.3.2017

Hei! Tulin katsomaan Burnia.

Burn käyttäytyi hieman hermostuneesti tullessani katsomaan sitä. Orilla oli kylkiluut selkeästi näkyvillä, vaikka omistaja kertoi hevosen syövän käytännössä koko päivän. Sille oli myös asianmukaisesti lisätty väkirehuihin paljon energiaa sisältäviä valmisteita, mutta siitä huolimatta ei hevonen ollut alkanut keräämään lihaa luidensa päälle. Ulospäin ei hevosesta löytynyt mitään selkeää syytä tällaiselle laihtumiselle, joskin ori alkaa olla jo iäkäs. Varmuuden vuoksi tarkistin suun, mutta sieltä ei syytä laihtumiselle löytynyt, kuten ruokahalusta olin päätellytkin. Burnistä otettiin verinäyte, josta seuraavaksi lähdetään etsimään syytä laihtumiselle. Varmuuden vuoksi ori myöskin madotettiin uudelleen.

Paikan päälle saavuttuani ultrasin myös turvottelevan vasemman takajalan. Hankositeessä ei kuitenkaan näkynyt muutosta verrattuna vanhaan tilanteeseen. Säären yläosaan oli kuitenkin kerääntynyt nestettä, jota epäilen vahvasti ihan alkavaksi imusolmuketulehduksesi. Sille kävelyttäminen tekisi oikein hyvää. Verikokeen tulokset tulevat huomiseen mennessä, jatketaan silloin tutkimista tulosten mukaan. Eniten meitä kiinnostaa tällä kertaa tulehdusarvot. Nähdään siis pian!

Jalan ultra 90v€
Verinäyte 40v€
Tutkimus 80v€
Matkakorvaus 30v€

Lasku 240v€
Eräpäivä 15.3.2017

Cherry
Klinikka Cherlia

Nimi: Cherry
Kotisivut: http://cherlia.suntuubi.com/

06.03.2017 12:26
Hei ja oikein lämpimästi tervetuloa talliesi kanssa klinikan asiakkaaksi :) Tuttuun tapaan linkitäthän Cherlian näkyville ennen ensimmäisten hoitojen tilaamista!

Vastaus:

Hienoa, hoidettu!
- Kiara

Nimi: Olivia
Kotisivut: http://www.sudenkuoppa.webs.com/

20.01.2017 20:45
Heippa! Kävin katsomassa Gemmaa.

Ikenet sillä olivat terveen väriset ja hampaat kunnossa. Silmät olivat kirkkaat ja terveet. Hengitysäänet hieman raskaat, mutta sydänäänet hyvät. Juoksutin kevyesti Gemmaa ravissa ja se hengästyi odotettua nopeammin. Otin tammalta verikokeet ja pikaisen laskelman mukaan tammalla on ainakin raudanpuute. Vaikka hevoselle on lisätty rautaa ja vitamiineja rehuihin, se ei ole syystä tai toisesta imeytynyt kunnolla. Mittasin myös hemoglobiinin ja tämäkin oli alhainen. Elimistön hapensaanti on vaikeutunut tästä syystä ja se aiheuttaa hevoselle myös haluttomuutta ja väsyneisyyttä.

Ensihätään annoin Gemmalle nyt C-vitamiiniruiskeen, jonka pitäisi siis auttaa raudan imeytymisessä. Pitäkää hevonen edelleen vähemmällä käytöllä. Toivotaan tämän auttavan myös hevosen stressitilaan, mikä sillä todennäköisesti myös on. Mikäli tilanne on sama vielä viikon päästä, tulkaa uudelleen. Pitäkää hevosta silmällä ja tuokaa jo aiemmin klinikalle jos huomaatte hevosen terveydentilan laskeneen edelleen.

Hinnaksi tuli 250v€.
Tervetuloa uudelleen!

Terv. Olivia,
Kivisalon eläinlääkäripalvelut

Vastaus:

Kiitos, seurailen.
- Kiara

Nimi: Thora Vinter
Kotisivut: http://niflheim.w2.fi/?cat=124

14.01.2017 16:23
MyyttiCupin ensimmäisen osakilpailun tulokset ovat nyt julki. Tästä lähtien voit kerätä lisäpisteitä lähettämällä tuotoksia tallimme päivyriin.

- T. V.

Vastaus:

Kiitos ilmoituksesta!
- Kiara

Nimi: Olivia
Kotisivut: http://www.freewebs.com/sudenkuoppa

06.01.2017 15:17
Heippa ja oikein hyvää uutta vuotta 2017! Kivisalo kuuluttelee näin vuoden alkuun taas asiakkaitaan ja poistaa epäaktiivisia paikkoja aktiivisten tilalle. Tulethan siis visiitille ja ilmoittelemaan vieläkö haluatte jatkaa asiakkaana. Ilmoitathan viimeistään 16.1. muutoin asiakkuutenne irtisanotaan automaattisesti. :-)

Terkuin, Olivia,
Kivisalon eläinlääkäripalvelut

Vastaus:

Hyvää uutta vuotta! Kuitattu.
- Kiara

Nimi: Olivia
Kotisivut: http://www.sudenkuoppa.webs.com/

13.11.2016 17:26
Heippa! Kävin katsomassa Ellan jalkaa paikanpäällä. Tunnustelin jalkaa ja se oli hieman lämmin, turvotusta oli hieman, mutta mitään kovin vakavaa ei todennäköisesti ole käynyt. Tamma varoi jalkaa jokseenkin liikkeessä. Jalka kuvattiin, eikä näkynyt minkäänlaisia poikkeamia. Se on todennäköisesti venähtänyt kuitenkin aika reippaasti ja aiheuttaa nyt lämpöä ja turvotusta.

Pitäkää Ellaa pari viikkoa hyvin kevyellä käytöllä eli lähinnä rauhallista liikuntaa ja kylmätkää jalkaa pari kertaa päivässä. Mikäli jalka ei ala viikon jälkeen näyttämään parempia merkkejä, varatkaa uusi aika.

Hinnaksi tuli 240v€, tervetuloa uudelleen!

Terv. Olivia,
Kivisalon eläinlääkäripalvelut

Vastaus:

Kiitos paljon!
- Kiara

Nimi: Olivia
Kotisivut: http://www.sudenkuoppa.webs.com

02.11.2016 16:15
Hei! Teidät on hyväksytty klinikkamme asiakkaaksi. Linkitäthän meidät viikon sisällä! :-)

Terv. Olivia,
Kivisalon eläinlääkäripalvelut

Vastaus:

Kiitos, linkitän!
- Josie

Nimi: Eerika
Kotisivut: http://vrtloller.weebly.com/

29.10.2016 21:35
Olitte siis kiinnostunut ostamaan kasvattinne takaisin? Jos näin on voin vrl:ssä siirtää Xenyan teille omistukseen.

Vastaus:

Kyllä! Siirrän Xenyan huomenna.
- Kiara

VIRTUAALITALLI - A SIM GAME STABLE
©2017 De Facto Stables - suntuubi.com