Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

​B Emmanuela

Mae on niin pirteä, ettei sitä kestä ennen aamukahvia. Mikäli täysiverineiti olisi ihminen, se olisi juuri niitä naisia, jotka onnistuvat olemaan pirteitä ja freesejä vaikka tsunamin jälkeen. Alati ja jatkuvasti hyväntuulinen Mae rakastaa huomiota, rapsutuksia sekä reippaita laukkalenkkejä. Sekä ruokaa, sitä ei vain voi olla liikaa.

Mitä kauemmin ruunikkoa jaksaa hoitaa ja rakastaa, sen onnellisempi hevonen tallikäytävällä loppujen lopuksi seisoo. Mae on lempeä, nallekarhumainen halihevonen, jonka kaulaa vasten on hyvä vuodattaa murheet ja jonka silkkiturpaa lapset voivat rauhassa silitellä. Kaikki hoitotoimenpiteet harjauksesta loimitukseen, varustamisesta klippaamiseen ja niin edelleen sujuvat ongelmitta, tamma korkeintaan koettaa tunkea turpaansa hoitajan syliin. Eläinlääkäristä ja kengittäjästä Mae ei ole moksiskaan, ei edes vähän ikävämmistä toimenpiteistä.
Vaikka tamma onkin mitä kiltein hevonen, taluttaja saa silti olla tarkkana. Vihreä ruoho, puiden herkulliset oksat sun muut viettelykset nimittäin vetävät Maea puoleensa luvattoman paljon. Pieni nykäisy riimunnarusta sekä hevoselle jutteleminen yleensä riittävät havahduttamaan ruunikon siihen tosiasiaan, ettei tienpientareen ruohotupsu ole yhtä kuin seisova pöytä.
Lastaus ja kuljetus sujuvat ongelmitta. Mae tuntuu olevan trailerissa/rekassa yhtä rauhallinen kuin karsinassaan, eikä tamma ole moksiskaan, vaikka mahdollinen matkaseura kiljuisi, kuopisi tai olisi muuten hankala matkakumppani.

Tallin lempeä halihevonen ei suinkaan ole pelkkä hyvän mielen humputteluhevonen, vaan vakavasti otettava kilparatsu. Mae rakastaa työntekoa, etenkin laukkatyöskentelyä, ja laittaa itsestään aina 110% likoon. Onhan se vähän hullunkurista, kun täysiverinen keskittyy ravipuomeihin sellaisella tarkkuudella, että kyseessä voisi kuvitella olevan vähintään Interin kouluohjelma.
Kliseinen täysiverinen on kuuma ja säpäkkä. Mae on selkeästi unohtanut omaksua tämän kliseen. Ruunikko on eteenpäinpyrkivä, nöyrä ja miellyttämisenhaluinen, sopivan herkkä ratsu, muttei missään nimessä kuumuva tai liian säpäkkä. Ratsastajansa virheisiin hyvin myötämielisesti suhtautuva tamma antaa kaiken anteeksi tehden tappavan tasaisen hyvää työtä kaiken tasoisten ratsastajien kanssa. Maen ravi ei ole kaksinen, minkä lisäksi avojen ja sulkujen kanssa saa tehdä paljon rutinoivaa työskentelyä, jotta ne sujuvat helposti ja vaivattomasti. Lisätyt askellajit, siirtymiset ja vastalaukka ovat ruunikon tähtihetkiä, ja onhan Maella ihan nätti käyntikin.

Mae on rohkea, varma hyppääjä, jonka kanssa esteet eivät tunnu niin soilta kuin ne todellisuudessa ovat. Vaikkei täysiverisen hyppytyyli olekaan täyden kympin arvoinen, se riittää paremmin kuin hyvin kovatasoisiin kenttäkisoihin. Jaloistaan varovainen Mae on tarkka lähestymisistä, ja ennemmin kieltää kuin tekee riskihyppyjä. Mitkään estetyypit eivät pelota, mutta johteiden päällä olevat kukat saattavat saada kyytiä tamman koettaessa haukata niistä kesken hypyn. Kyllä, tätä käy valitettavan usein.
Parhaimmillaan Mae on pituusesteillä, heikoimmillaan kovin lyhyillä sarjoilla tai tiivisti rakennetuilla radoilla. Ruunikon laukka on melko isoa, eikä tamma ole se ketterin hevonen. Laajat kaaret, pitkät reitit ja suuret linjat ovat Maelle paljon helpompia kuin tiukat ponikurvit tai lyhyet lähestymiset.

Viilipyttymäisen rauhallinen, uusissa paikoissa kaikkea uteliaasti kuikuileva Mae on hieno kilpakumppani. Tasainen, varma, aina parhaansa yrittävä ja positiivinen. Mikäli tamma vain osaisi, se varmasti opettelisi radatkin ulkoa, jotta helpottaisi ratsastajansa työtä ja tehostaisi tiimityötä entisestään.

Luonne (c) Susiraja, kiitos!

Perustiedot

Rodultaan englantilainen täysiverinen, sukupuoli tamma

Säkäkorkeus 158cm, väriltään tummanruunikko

Syntynyt 15.03.2016 Yhdysvalloissa, ikää 10 vuotta

Taso VaB 140cm CIC4, painotus kenttäratsastus

Rekisteritunnus VH17-006-0078

Omistaja ja maahantuoja Mercy VRL-14264

Suku ja jälkeläiset

 

i. Fall Out Boy

xx m 169cm

ii. Panic at the Disco

xx mkm 168cm

iii. Disco Man

xx mkm 174cm

iie. No Panic

xx rt 162cm

ie. Lady in Black

xx m 165cm

iei. Piano Man

xx rt 178cm

iee. Winsome Willah

xx m 155cm

e. B Manuela

xx trn 154cm

ei. ​Manuel

xx prn 160cm

eii. Mediterranean

xx rn 162cm

eie. Ellemona

xx rtkm 156cm

ee. Belladonna DA

xx trt 156cm

eei. Fast 'n Furious DA

xx trt 157cm

eee. Lovesick DA

xx rt 159cm

xx-o. De Facto Deadpoolxx (i. Captain Canada in Wolf's Lands)

irp-o. Storycroft Asgardian (i. Asriel)

​Kilpailukalenteri ja tulokset

 

Jaos Paikka Päivä Luokka Sija
KERJ Harmony Sporthorses 24.05.2018 CIC4 3/15
KERJ Harmony Sporthorses 23.05.2018 CIC4 1/15
KERJ Brotherhood 20.02.2018 CIC4 4/24
KERJ Gealán 11.02.2018 CIC4 4/34
KERJ Gealán 10.02.2018 CIC4 1/34
KERJ Colosseum 07.02.2018 CIC4 3/15
KERJ Colosseum 06.02.2018 CIC4 2/15
KERJ Colosseum 05.02.2018 CIC4 2/15
KERJ Colosseum 03.02.2018 CIC4 1/15
KERJ Colosseum 01.02.2018 CIC4 3/15

 

Kuvagalleria

 

​Päiväkirjamerkinnät

 

Virtuaalihevonen - a sim-game horse

Virtuaalitalli - a sim-game stable

Ulkoasu ja CSS Mercy VRL-14264

Tausta Vintage Backgrounds

Fontit Google Fonts

Ylägrafikan kuva Pixabay CC0
 

 

☮ Sim Elite Cup

Everfair Acres

☮ Ardeal 

☮ Vindhani 

Auralammen Hevosklinikka

©2019 De Facto Eventing - suntuubi.com