Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Danger Smoothie GM

 

Soni lopetettiin 27.11.2017 nivelrikon takia

Soni osaa olla aika hauska kaveri. Sen seurassa on helppo olla, poni ei saa mitään kohtausta vaikka hooman ei tietäisikään mitä tekee. Tulee toimeen kaikkien kanssa, tosin tammojen kiima-aikaan on aika ylikierroksilla. Muuten aika mukavan rauhallinen jo maailmaa nähnyt poni, joka ei vähästä hätkähdä.

Hoidettaessa kiltti ja mukava, kuten jo mainitsinkin. Tykkää harjauksesta, mutta omaa ikävän tavan töniä ja komentaa ihmisiä. Silloin vain pitää sanoa, että Ei. Sitten herra on yleensä kunnolla. Taluttaessa saa olla varuillaan, jos on tammoja lähellä. Ihan pienet eivät saa taluttaa Soni ilman ketjua.

Ratsastaessa aavistuksen paksunahkainen, eikä aina toimi heti. Alussa aika vetelä, eikä oikein jaksa tehdä töitä. Lämpene kyllä siitä, kunhan ratsastaja vain osaa aktivoida. Dexter ei tee yhtään mitään itse. Täytyy pyytää, tavalla ei niin väliä. Eikä muuten varmasti hyppää, jos tulee edes vähänkin vinossa esteelle! Peruskiltti luonne ja alkaa kyllä tekemään töitä hienosti, kun innostuu. Syttyy hitaasti, mutta vauhtiin päästyään oikea tykki.

​Perustiedot

Rodultaan connemaranponi, sukupuoli ori

Säkäkorkeus 143cm, väriltään ruunivoikko

Syntynyt 22.02.2009, ikää 20 vuotta

Taso HelA 130cm CIC2, painotus kenttäratsastus

Rekisteritunnus VH06-035-7102

Maahantuoja Alegre, Omistaja Kiara VRL-14264

​Jälkeläiset

conn-t. Smoothie Party GINN

conn-t. Sinner's Saint KTK-I

​conn-o. Grumble Hill Pura

Tulokset ja kilpailukalenteri

-

​Päiväkirjamerkinnät

27.02.2017 Ell käynti kintereen takia (Cherlia, Cherry)

Mukavan rauhallinen ja kiltti connemaraori käyttäytyi tutkimuksessa varsin hyvin. Ensimmäisenä vuorossa oli varmuuden vuoksi taivutuskoe, jossa reagoi odotetustikin oikean takajalan kinner, joka oli myöskin turvoksissa. Seuraavana vuorossa oli ultraaminen, jossa paljastuikin omistajan epäilemää nivelrikkoa. Oikeastaan voidaan puhua jo ihan kinnerpatista, sillä alin nivelrako on alkanut luutua umpeen. Koska herralla tuota ikää jo on kunnioitettavasti ja patti on vain toisessa jalassa, epäilen tämän syntymisen takana olevan jokin trauma. Hyvä juttuhan tässä on se, että luuduttuaan jalka tulee olemaan muita jäykempi, mutta kivuton. Luutumisvaiheen se voi olla melkoisen kipeä, mutta kipua voidaan tarvittaessa helpottaa piikittämällä tai kipulääkkeellä. Pattihevosille säännöllinen liikunta on tärkeää, mutta väittiäisin, että kyllä vanha Dexter tästä vielä nousee! Nyt siis lähinnä seuraillaan jalan tilannetta ja tarvittaessa hillitään kipua.

Virtuaalihevonen - a sim-game horse

Virtuaalitalli - a sim-game stable

Ulkoasu ja CSS Mercy VRL-14264

Tausta Vintage Backgrounds

Fontit Google Fonts

Ylägrafikan kuva Pixabay CC0
 

 

☮ Sim Elite Cup

Everfair Acres

☮ Ardeal 

☮ Vindhani 

Auralammen Hevosklinikka

©2019 De Facto Eventing - suntuubi.com