Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

D'Artagnan DF

 

Ant on pieni ja temperamenttinen pakkaus, jonka ego ei mahdu ruumiiseen. Artiksikin kutsuttu ketterä ja fiksu pikkuori käyttää yleensä aivojaan toivotulla tavalla, mutta sillä on näin nuoruusvuosinaan heikkojakin hetkiä. Poni keksii uudet temput ja tehtävät helposti, eikä tätä oria voi tyhmäksi sanoa. Se antaa välillä hormoniensa viedä järjen, mutta näitä tilanteita esiintyy lähinnä tammojen kiima-aikaan.

Hoidettaessa Ant on kiltti, mutta se ei välttämättä oikein pysy paikallaan. Se pitää kyllä hoitamisesta, mutta ei oikein näytä sitä. Kyllähän orin saa renotutumaan tuttujen kesken, mutta tutustumiseen ja luottamuksen saavuttamiseen menee aikaa. Taluttaessa ja maasta käsitellessä Ant on aina kiltti ja rauhallinen, mutta se saattaa kiukutella eläinlääkärille ja kengittäjälle. 

Ratsastaessa Ant on ketterä, notkea ja hyväliikkeinen. Se liikkuu helposti oikein ja miellyttää ratsastajaa parhaansa mukaan. Ori on herkkä kaikille avuille, eikä sillä ole luontainsta taipumusta liikkua vinossa. Ant saattaa välillä säikkyä, mutta se ei ole mikään varsinainen ongelma. Pukittelemaankin joskus Ant innostuu etenkin maastossa laukkapätkillä. Mitään taipumusta 

Perustiedot

Rodultaan connemaranponi, sukupuoli ori

Säkäkorkeus 140cm, väriltään ruunikonkimo

Syntynyt 26.06.2017 Kanadassa, ikää 8 vuotta

Taso VaB 80cm, painotus kouluratsastus

Rekisteritunnus VH17-035-0057

Kasvattaja De Facto Stables DEFA3600, Omistaja Mercy VRL-14264​

Sukutaulu ja jälkeläiset

 

i. Nips D'accord

conn rnvkkm 146cm

​KTK-I

ii. Longspur's Dargan

conn rnvkk 148cm

ie. Ingerin Liudmila

conn rnvkkkm 143cm

e. Sinner's Saint

conn BEC 144cm

KTK-I

ei. Danger Smoothie GM

conn rnvkk 143cm

ee. Queen of Hell

conn rnvkk 144cm

 

Tulokset

Kantakirjattiin III-palkinnolle lokakuussa 2017 pistein 69p.

Muuta

Kuvat (c) Taru Alatalo (luvalla!)

​Päiväkirja

29.06.2017 ELL tarkastus (Cherlia, Cherry)

Ant käyttäytyi nuoresta iästään huolimatta yllättävän fiksusti koko perustarkastuksen ajan. Tottahan toki se hieman kokeili venyttää rajojaan, mutta se uskoi heti ensimmäisestä komennuksesta ja seisoi sitten hienosti aloillaan koko loppuajan. Ori oli yleisvaikutelmaltaan hyvässä kunnossa, sopivan pyöreä ja oikein kiiltäväkarvainen. Ponilla oli kuivat ja viileät jalat, joissa ei ollut kolhuja tai niiden aiheuttamia luuliikoja. Myös Antin hampaat olivat säännöllisesti hoidetut, eikä niistä löytynyt syytä raspaukselle. Päässään orilla ei ollut myöskään haavoja, sen sieraimet eivät vuotaneet tai silmät rähmineet. Antin sisäelinäänet kuulostivat normaaleilta ja suolistoäänetkin kuuluivat molemmin puolin. Mitatessa ponin kaikki arvot olivat ok. Kaikin puolin todella hienossa kunnossa oleva lupaava nuori ponipoika!

Virtuaalihevonen - a sim-game horse

Virtuaalitalli - a sim-game stable

Ulkoasu ja CSS Mercy VRL-14264

Tausta Vintage Backgrounds

Fontit Google Fonts

Ylägrafikan kuva Pixabay CC0
 

 

☮ Sim Elite Cup

Everfair Acres

☮ Ardeal 

☮ Vindhani 

Auralammen Hevosklinikka

©2019 De Facto Eventing - suntuubi.com