Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

 

Countdown

 

Cody on ratsusukuinen, elämää nähnyt hevonen, joka ei enää ihan pienestä hätkähdä. Raamikas ja tukeva ori on luotettava ratsu, joka ei kieltele eikä sikaile. Cody käyttäytyy joka tilanteessa ja on aina rauhallinen kisapaikoilla. Se nauttii kuitenkin omasta rauhasta ja rupeaa känkkäränkäksi, jos sen pitää olla reissussa tai intesiivisessä treenissä monta päivää putkeen. Orista huomaa heti, jos sillä ei ole ollut vähään aikaan vapaapäivää.

Hoidettaessa Cody on kiltti ja mukava, eipä tuo mikään seurallinen otus ole. Se jököttää harjauksessa ja varustaessa aika pitkälti vain paikallaan, eikä ole hirveän kiinnostunut mistään. Mutta jos kuitenkin on pesupäivä, herää ori henkiin! Cody rakastaa uimista ja vettä, se menee aina mielellään pesupaikalle tai veteen. Jos hoitaja jättää orin hetkeksikään vahtimatta pesupaikalle, saattaa hän saada märät housut! Otuksen lempijekku on nimittäin vesiletkun nappaaminen ja hoitajan kastelu...

Ratsastaessa Cody on energinen ja vauhdikas, mutta ei kuumene kuitenkaan kovin helposti. Se on tasainen suorittaja ja omaa mukavan tasaiset liikkeet, vaikka ne eivät kovin ihmeelliset olekaan. Hyppää mukavasti ja huolellisesti, eikä kompuroi, kieltele eikä tee virhearvioita kovin usein. Cody on turvallinen kaveri esteillä kokemattomallekin, mutta osaa olla erittäin hieno. Vaikka Cody onki upea hyppääjä, on se parhaimmillaan kouluaitojen sisällä. Ori jaksaa keskittyä pidempäänkin treeniin ja kuuntelee ratsastajaa hienosti, vaikkei rakastakaan samojen kuvioiden hinkkaamista.

Perustiedot

Rodultaan englantilainen täysiverinen, sukupuoli ori

Säkäkorkeus 172cm, väriltään punarautias

Syntynyt 05.08.2013 Yhdysvalloissa, ikää 14 vuotta

Taso VaB 140cm CIC4, painotus kenttäratsastus

Rekisteritunnus VH17-006-0024

Kasvattaja ja Omistaja Mercy VRL-14264

Suku ja jälkeläiset

 

i. Final Countdown

xx rt 167cm

ii. Count to Five

ie. Grand Final

e. Huntress

xx vkk 162cm

ei. Rip Hunter

ee. Gideon

 

​Tulokset ja kilpailukalenteri

ei vielä tuloksia

​Kuvagalleria

Kuvat (c) rayand

Virtuaalihevonen - a sim-game horse

Virtuaalitalli - a sim-game stable

Ulkoasu ja CSS Mercy VRL-14264

Tausta Vintage Backgrounds

Fontit Google Fonts

Ylägrafikan kuva Pixabay CC0
 

 

☮ Sim Elite Cup

Everfair Acres

☮ Ardeal 

☮ Vindhani 

Auralammen Hevosklinikka

©2019 De Facto Eventing - suntuubi.com