Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

De Facto Amsterdam

 

Ami on nöyrä, mutta virkeä ja mukava tamma. Se pitää työskentelystä eikä sikaile. Tamma on rauhallinen luonteeltaan, mutta saattaa säikkyä jonkun verran etenkin kisoissa. Joskus esteidenkin takana saattaa olla mörköjä, mutta ei onneksi kotona kovin usein. Joskus tuulisina päivinä nurkillakin taitaa olla pieniä vihreitä miehiä! Eipä Ami ilkeyttään sinkoile ympäriinsä kuin leija, vaan se taitaa oikeasti olla säikky.

Hoidettassa Ami on kiltti ja seurailee hoitajan touhuja valppaana. Se pitää rapsuttelusta ja rapsuttelee usein takaisinkin. Ainut asia, mihin täytyy oikeasti kiinnittä huomiota, on tamman säikkyys. Jos se torkkuu, kannattaa jutella ennen kuin avaa karsinan oven. Etenkin aamuisin ulos taluttaessa täytyy myös olla varovainen, Amilla on päiviä, jolloin se muistuttaa lähinnä leijaa lentäessään ulos tallista hoitaja narun päässä.

Ratsastaessa Ami on kivan herkkä ja tasainen, yrittää todella parhaansa. Se pitää hyppäämisestä, mutta parasta on kuitenkin täysiä maastossa laukkaaminen. Kuski saakin aika kyytiä maastossa ja maastoesteillä. Ami menee mukavan tasaisesti etenkin kotikentällä sileällä, jolloin se on hyvinkin helppo saada kulkemaan hienosti. Se taipuu kivasti, mutta ei ole silti vaikea pitää suoranakaan. Esteillä tamma on näppärä ja ketterä, mutta omaa erikoisen tyylin hypätä. Näitä erikoisia loikkia tulee usein erikoisesteille ja joskus ihan muuten vaan. Nämä balettiliikkeet saattavat koitua ratsastajan kohtaloksi...

Perustiedot

Rodultaan englantilainen täysiverinen, sukupuoli tamma

Säkäkorkeus 166cm, väriltään ruunikonkimo

Syntynyt 29.05.2017 Kanadassa, ikää 12 vuotta

Taso HelA 140cm CIC4, painotus kenttäratsastus

Rekisteritunnus VH17-006-0075

Kasvattaja ​Mercy VRL-14264, Omistaja Mercy VRL-14264

Sukutaulu ja jälkeläiset

 

i. Bohemian Rhapsody

xx mkm 167cm

e. Hurts Like Hell

xx rn 159cm

rp-t. Amsterdam (i. A.D. Aladino)

irp-t. Storycroft Berlin (i. Gooseberry Belsebub)

Kuvagalleria

 

Virtuaalihevonen - a sim-game horse

Virtuaalitalli - a sim-game stable

Ulkoasu ja CSS Mercy VRL-14264

Tausta Vintage Backgrounds

Fontit Google Fonts

Ylägrafikan kuva Pixabay CC0
 

 

☮ Sim Elite Cup

Everfair Acres

☮ Ardeal 

☮ Vindhani 

Auralammen Hevosklinikka

©2019 De Facto Eventing - suntuubi.com